Het hele jaar door genieten van je tuin? Dan heb je maar twee dingen nodig: zonlicht en aluminium profielen. Daarmee bouw je snel en eenvoudig je terrasoverkapping of zelfs je droomveranda. Zo neem je van januari tot december het buitengevoel mee naar binnen.

Terrasoverkapping of veranda?

Maar wat te kiezen? Een terrasoverkapping of een veranda? Dat hangt af van je dak: met een koud dak, ofwel een dak zonder thermische onderbreking, ga je voor een terrasoverkapping. Bij Skylux zit je goed met een Climalux, Climalite of Climax Panorama. Een warm dak is een dak mét thermische onderbreking: zo’n dak is geschikt voor een veranda. Hiervoor is de Climax Thermisch ideaal.

Onbelemmerd genieten

Wil je echt een buitengewoon uitzicht op je tuin? Ga dan voor de Climax Panorama van Skylux en vermijd ondersteunende tussenpalen: het is de eerste vrije overspanning waarmee je je terras of veranda met maar twee steunpalen tot wel zeven meter breed overdekt. Zo geniet je van het uitzicht op je tuin zonder dat een paal in het midden je zicht belemmert. De grens tussen binnen en buiten vervaagt met het vrijheidsgevoel dat je creëert.

Jouw tuin, jouw stijl

Een terrasoverkapping of veranda naar jouw smaak? Geen probleem: de aluminiumprofielen van Skylux zijn betaalbaar én van hoge kwaliteit. Dankzij de ruime keuze uit standaardkleuren en alle RAL-kleuren beantwoordt jouw nieuwe terrasoverkapping helemaal aan jouw persoonlijke stijl. De platen zelf? Afhankelijk van het model kies je voor glas- of kunststofplaten van 16 of 32 mm dik.

Tip: de aluminium profielen lenen zich perfect voor een carport of pergola.

Doorheen de vier seizoenen

Zorgeloos genieten op elk moment? Het Climaglide schuifdeurensysteem beschermt je tegen regen en wind. Toch een warme zomeravond? Dan laat je je schuifdeuren tot ’s avonds laat open. Bovendien past het strakke en hedendaagse design perfect bij de rest van je veranda. En ook de materialen zijn van even hoge kwaliteit als de aluminium profielen: de lak voldoet aan de Qualicoat-norm. Daardoor zijn zowel je schuifelementen als aluminium profielen onderhoudsvriendelijk en goed beschermd. Skylux levert de schuifelementen samen met je dak.

Snel geleverd, sneller gemonteerd

Je gedroomde overkapping of veranda gevonden? Skylux zorgt voor een snelle levering. Dankzij de uitgebreide montagetips monteer je makkelijk zelf je profielen. Bovendien krijg je tien jaar garantie op de lakkwaliteit en de stabiliteit van je profielen en twee jaar garantie op je elektrische onderdelen zoals de extra ledverlichting ClimaLed.

 

Veranda kopen

Een veranda op maat van uw woning. Onze expert maakt een offerte op basis van uw huis en wensen, waardoor u niet teveel betaalt en deze ook naadloos aansluit op uw woning.